Menu

Mensen

De mensen van Wing spreken de taal van bestuurders, beleidsmakers, ondernemers en onderzoekers.

John van de Lagemaat

Adviseur

Telefoon: 06 509 117 57

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/john-van-de-lagemaat-1535886b/

John opereert het liefst op het snijvlak van het sociale en ruimtelijke domein. Om het verhaal te vertellen, vertaalt hij ingewikkelde processen graag in beelden. Als adviseur beperkt John zich niet tot het gebruik van woorden, maar werkt hij aan resultaten die ertoe doen.

"Ik zie het als een voorrecht om te kunnen werken aan duurzame thema’s zoals de circulaire economie, de landbouwtransitie en de energietransitie. Ik geloof dat we de taak hebben om verantwoord om te gaan met onze aarde, zodat toekomstige generaties mensen en dieren ook een goed leefklimaat hebben.

Aan Wageningen University heb ik de bachelorstudie Landschapsarchitectuur en de master Development & Rural Innovation gevolgd. Die combinatie heeft mij de bagage gegeven om opgaven in de leefomgeving integraal te kunnen benaderen. Ik duik graag de inhoud in, maar besef tegelijkertijd dat het belangrijk is om het proces niet uit het oog te verliezen. Dit komt mooi samen in het werk bij Wing.

Net als in mijn werk, hou ik in mijn vrije tijd van mooie verhalen. Van vrienden, in landschappen, literatuur, poëzie, kranten, film en muziek. Daarnaast ben ik een liefhebber van zowel het beoefenen van sport als het kijken ernaar."